About

Acest site este facut cu ajutorul uimitoarei platforme WordPress,si icearca sa ajute pe cei care au probleme in domeniul calculatoarelor,vor sa stie cum sa imbunatateasca sistemul si sa aiba performante mai ridicate.De asemanea informatii utile puteti gasi si pe Videotutorial.ro un site care va ofera suport absolut gratuit in foarte multe probleme si este in limba romana.

Puteti sa lasati comentarii si idei despre ce anume va intereseaza si noi o sa postam metode prin care va puteti rezolva aceste probleme in domeniu(informatica).Am facut acest site deoarece cred ca sunt o gramada de persoane care sunt la inceput de drum si intampina impedimente ,deci pot gasi rezolvare la o mica parte din acestea.

Reclame

2 răspunsuri to “About”

  1. liviu Says:

    f bine gandit acest site ;).

  2. Rich Says:

    Webmaster, I am the admin at SEOPlugins.org. We profile SEO Plugins for WordPress blogs for on-site and off-site SEO. I’d like to invite you to check out our recent profile for a pretty amazing plugin which can double or triple traffic for a Worpdress blog. You can delete this comment, I didn’t want to comment on your blog, just wanted to drop you a personal message. Thanks, Rich


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: