O alternativa la NERO


CDBurnerXP este o alternativa la binecunoscutul program de ardere a cd-urilor si am ales sa vi-l prezint deoarece are o interfata usor de folosit,este in limba romana si este free.Daca va intereseaza il puteti descarca de aici.Atunci cand il instalati trebuie sa fiti atenti la cateva amanunte si capcane pe care le au marea majoritate a softurilor free.In momentul in care se deschide fereastra de instalare deselectati toate limbile,trageti de cursor in jos,selectati limba romana si mergeti mai departe dupa cum este indicat mai jos.De asemenea la sfarsitul postarii gasiti si un tutorial despre program. 

1

2

In urmatoarea fereastra deselectati optiunile indicate in fotografia de mai jos  si mergeti mai departe,instaland programul.

3

Dupa instalare,atunci cand deschideti programul o sa arate ca in fotografia de mai jos.

4

CDBurnerXP are mai multe optiuni(vezi mai sus sagetile) cu explicatii in dreptul fiecareia.O sa va fac o mica descriere a fiecarei functii si o sa va explic in mare cum sa lucrati(pentru incepatori).Prima optiune este „Disc cu date”si se activeaza dand clik pe ea,apoi OK.Fereastra arata ca in foto.

5

Aceasta va permite sa ardeti pe un cd muzica,filme,jocuri,date etc. Foarte interesant la acest program este interfata sa simpla si intuitiva.In partea de sus a ferestrei selectati ce anume vreti sa inscriptionati pe cd si apoi pur si simplu trageti in jos de selectie in locul indicat,dand inscriptionare copilatie curenta.Aveti de asemenea posibilitatea sa convertiti ceea ce selectati in imagine ISO si sa ardeti pe cd.Cea de-a doua optiune este „Disc audio”.

6

Modul de lucru este asemanator cu inscriptionarea cd-urilor de date. A treia optiune este „Imagine ISO”.

7

Aceasta este folosita foarte des la inscriptionarea cd-urilor cu sisteme de operare,si este indicat sa le scrieti cu cea mai mica viteza pentru a preveni aparitia erorilor. O alta optiune va permite sa copiati un disc.

8

Aici aveti doua variante:copiati un disc audio sau un disc cu date. Ultima optiune nu este foarte folosita deoarece nu cred a folositi foarte multi cd-uri rescriptibile.Softul are o gramada de optiuni pe care sunt sigur ca o sa le gasiti interesante.Astept comentarii.

Reclame

Un răspuns to “O alternativa la NERO”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: